Kurzusok
szophoklesz_

Ő Szophoklész, az egyik drámája az Antigoné, akkora siker lett, hogy hadvezérré választották az ókori Athénban.

ExtraCredit Kurzusainkról

Minden egyes kurzusunk a kölcsönös figyelemre és tanulásra épül. A legfontosabb: jól érezzük magunkat és úgy fejlődjünk! Böngéssz, keresgélj szabadon, mi érdekel, mivel foglalkoznál! (egyelőre még egy kurzusról tudsz olvasni, de folyamatosan fejlesztjük a rendszerünket!

Ha érdekel, hogy kik és mik vagyunk mi, katt lejjebb!

Rólunk

Mi az ExtraCreditben hiszünk az őszinteségben, és az ebből fakadó visszajelzésekben. Épp ezért, ha nem vagytok elégedettek a kurzusainkkal, nem kell fizetni.

Kurzusaink

Részletekért kattintsatok az ikonokra!
Egy napos kurzus - hétvégén - középiskolásoknak

Heti 1 alkalommal, szombaton, egy egész napos színházi képzés középiskolásoknak. 16-18 éves korig. A kurzus 10 alkalomból áll. (Mozgás, képességfejlesztés, és drámajátékok, jelenetek.) Nagy Mari és Viktor Balázs vezetésével.

Két napos kurzus - hét közben - középiskolásoknak

Heti 2 alkalommal, hétfőn és szerdán, két délutános színházi képzés középiskolásoknak. 16-18 éves korig. (Mozgás, képességfejlesztés, drámajátékok, jelenetek.) Nagy Mari és Viktor Balázs vezetésével.

Egy napos kurzus - hétvégén

Heti 1 alkalommal, vasárnap, egy egész napos színházi képzés fiatal felnőtteknek. 18-24 éves korig. A kurzus 10 alkalomból áll. (Mozgás, versek, monológok, jelenetek.) Nagy Mari és Viktor Balázs vezetésével.

Két napos kurzus - hét közben

Heti 2 alkalommal, kedden és csütörtökön, két délutános színházi képzés fiatal felnőtteknek. 18-24 éves korig. (Mozgás, versek, monológok jelenetek.) Nagy Mari és Viktor Balázs vezetésével.

Olvasás fejlesztés & szövegértés

Négy alkalmas kurzus, meghirdetett időpontban, melynek célja a jelentkező középiskolások olvasási & szövegelemzési képességeinek fejlesztése, színházi módszerekkel. Viktor Balázs vezetésével.

A stáb

Mari 2 BW
Nagy Mari

Színésznő

Többet
Matyi 3 BW
Szabó Mátyás Péter

Színész, Rendező, Drámapedagógus

Többet
Bazsi 2 BW
Viktor Balázs

Színész, Rendező

Többet
Ádám 4 BW
Hodászi Ádám

Drámapedagódus, Író, Dramaturg

Többet
Icu 5 BW
Fábián Ilona

Drámapedagógus

Többet
Virág 1 BW
Gyöngy Virág

Táncművész

Többet